Sopimusehdot

Kuntosalin yleisiä sääntöjä

David Fitness Club on yksityinen kuntosali, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jäsenen tulee olla varma lihaskuntoharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä. Jäsen on velvollinen tuomaan esille mahdolliset pitkäaikaissairaudet ja lääkityksensä, koska nämä saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Harjoittelu salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla.

Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä, vaan se toimii klubityyppisesti. Sali on auki ympäri vuorokauden, ja asiakas saa henkilökohtaisen avaimen, jolla hän pääsee salille. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat soittaa numeroon 0500 605 822 tai täyttämällä ns. vierailukortin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jari@davidfitnessclub.fi.

Kuntosalitilojen käyttö

Kuntosalin jäsenillä on käytössään sauna ja suihkutilat. Salin tiloissa on noudatettava siisteyttä. Viimeisenä lähtevän pitää myös sammuttaa salin televisio ja pukuhuoneen valot, sekä varmistaa että ulko-ovi on lähtiessä lukossa.

Personal Training ja harjoitusohjelmat

Personal Trainerin kanssa käytävä alkutapaaminen pitää sisällään kuntokartoituksen ja konsultaation (n. 1 h). Tapaamisessa selvitetään asiakkaan nykytilanne; terveydentila, tavoitteet, lihastasapaino sekä mahdolliset vammat sekä kivut ja määritellään järkevät askeleet menestyksellisen ja turvallisen kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. PT-alkukonsultaation hinta on 50 €. Kuntosaliohjelman suunnittelu vaatii yhdestä useampaan lisätuntia à 90 € (sis. alv 24%) asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Peruuttamattomasta ohjauskerrasta perimme 45 €.

Harjoituslaitteina ovat Davidin laitteet, ja lisäksi kuntosalilla on vapaita painoja, crosstrainereita, kuntopyöriä ja muita kuntoiluvälineitä ja -laitteita.

Hinnasto

Koska David Fitness Club on klubityyppinen kuntosali, kertamaksut ja kuukausimaksut eivät ole mahdollisia. Tarjoamme klubijäsenyyden seuraavina jaksoina:

Päiväjäsenyys ma–su 8–15 3 kk 120 €

Seniorijäsenyys ma–su 8–15 3 kk 110 €

Kokopäiväjäsenyys 24 h 3 kk 150 €     6 kk 255 €     12 kk 450 €

10 kertaa 24 h 12 kk 100 €

Avaimesta peritään 10 euron maksu. Mikäli asiakas kadottaa avaimen, peritään uudesta avaimesta 10 euroa.

Maksujen suoritus

Ensimmäinen maksu suoritetaan pankkisiirrolla heti sopimuksen teon jälkeen. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa. Kun maksukausi on loppumassa, jäsenelle lähetetään seuraavan maksukauden lasku. Lasku tulee maksaa viidenteen päivään mennessä sitä kuukautta, jolloin uusi maksukausi alkaa. Jos jäsen ei halua jatkaa kuntosalilla käymistä, hänen tulee ilmoittaa asiasta viidenteen päivään mennessä. Jos jäsen ei ilmoita lopettamisestaan määräpäivään mennessä, hän suostuu siihen, että maksukauden ajalle kirjoitettu lasku on häntä sitova ja perintäkelpoinen – vaikka ei kävisi kuntosalilla kertaakaan. Maksuhäiriö aiheuttaa avaimen sulkemisen. Ensin jäsenelle lähetetään maksumuistutus, josta peritään 5 euron muistutuskulu. Jos maksua ei suoriteta, jäsenelle tiedotetaan, että avain suljetaan, lasku menee perintään ja jäsenyys päättyy toistaiseksi.

Vierailijat

Avain on ehdottomasti henkilökohtainen. Sen luovuttaminen toiselle tai luvattoman vieraan tuominen salille aiheuttaa jäsenyyden menettämisen. Jäsenellä on oikeus tuoda vierailijoita salille tutustumaan, mutta kuitenkin niin, että kukin vierailija käy salilla tutustumassa vain kerran. Vierailijasta tulee tehdä ilmoitus vierailukortilla, joka täytetään ennen harjoittelua. Vierailukortti jätetään siniselle pöydälle vierailun ajaksi. Vierailun päättyessä täytetään lapun alaosa ja lappu tiputetaan punaiseen postiluukkuun. Jäsenellä on velvollisuus varmistaa vieraansa turvallinen harjoittelu.