Personal Training & ravintovalmennus

Jos olet päättänyt ottaa seuraavan ja sen merkittävimmän askeleen elämäntapojesi parantamisessa, haluat varmasti suurimman mahdollisen tuoton itseesi sijoitetulla ajalla ja rahalla. PT tai ravintovalmentaja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ylittämään itsesi.

Mitä Personal Trainer (PT) tekee?

PT on henkilökohtainen kuntovalmentajasi, jolla on ammattitaito arvioimaan nykytilaasi, asettamaan realistiset tavoitteet ja löytämään keinot asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. PT opettaa suoritustekniikat oikein, jotta kuormitat kehoasi tehokkaasti ja oikein, välttäen mahdolliset vammat, nivelkulumiset ja lihasepätasapainot. PT pystyy myös opastamaan tavoitteitasi tukevan ruokavalion suunnittelussa.

Mitä ravintovalmentaja tekee?

Ravintovalmentaja vie syömiseen ja ravitsemukseen liittyvät asiat pidemmälle,  pureutuen syvemmin mahdollisiin ongelma-alueisiin ja ravitsemuksen haasteisiin. Usein näitä ovat liika- tai alisyöminen, ruokailurytmin haasteet tai muut käytännön asiat syömiseen liittyen. Ravintovalmentajan kanssa opetellaan tavoitteita tukevan ravitsemuksen tietoja ja taitoja, ja voidaan laatia tarkka ruokavalio, olipa tavoite painon alentaminen tai sen lisääminen, lihasmassan kasvu tai kiinteytyminen. Ravintovalmennus pyrkii siihen, että asiakas pystyisi jatkossa itse suunnittelemaan ruokavalionsa opittujen asioiden pohjalta.

Valmennukset

PT-konsultaatio
60 min

Konsultaatiossa kartoitetaan nykytilasi ja tavoitteesi, sekä käydään läpi suosituksia miten sinun kannattaisi edetä harjoittelussasi. Teemme tunnin aikana muutamia liiketestejä ja katsomme, miten selviydyt arkisista liikemalleista ja miten niitä voidaan parantaa. Tunti ei sisällä varsinaisen kuntosaliohjelman tekoa, mutta antaa sinulle hyvän näkemyksen siitä, miten sinun kannattaisi harjoittelussasi edetä.

ILMAINEN

Personal Training
60 min

Älä hukkaa aikaasi ja riskeeraa terveyttäsi harjoittelemalla omin konstein! PT-palvelut ovat järkevä investointi itseen.

1 kerta 90 €

3 kertaa 270 €

10 kertaa 800 €

Juhana Tikkanen

Juhana Tikkanen

Voimavalmentaja (Trainer4You)
Personal trainer (Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (FAF)

En ota ajanpuutteen vuoksi tällä hetkellä uusia asiakkaita, mutta palvelen vanhoja asiakkaitani toki mielelläni.

juhana@davidfitnessclub.fi

Mirkka Lempiäinen

Mirkka Lempiäinen

Hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
Personal Trainer (Tsemppari)
Kahvakuulaohjaaja (SPNL)
Bodyweight ohjaaja (Spartan)

Omat taustani liikunnassa ovat yleisurheilussa, käsipallossa sekä lentopallossa. Saliharjoittelun aloitin myös jo nuorella iällä omien selkävaivojen vuoksi. Tämän vuoksi suosittelen myös asiakkailleni monipuolista harjoittelua tukemaan juuri sen hetkistä omaa elämäntilannetta.
Erikoisalaani ovat kahvakuulaharjoittelu ja saliharjoittelu, painottaen vahvasti myös selän hyvinvointia. Painoharjoittelun lisäksi kannustan myös luonnolliseen, toiminnalliseen treenaamiseen, aitoon kunnon ruuan syömiseen sekä aktiiviseen palautumiseen mm. foamrollailun ja venyttelyn avulla.
Minun kanssani koko valmennusprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan omasta tahtotilasta ja tavoitteista muuttua. Vahvuuksiini kuuluukin asiakkaan kuuntelu ja rauhallisuus ohjaustilanteessa.

mirkka@davidfitnessclub.fi

Jari Kärkkäinen

Power & Fitness Expert

Jarilla on mittava kilpailutausta ja useita SM-mitaleja mm. voimanostosta ja klassisesta kehonrakennuksesta. Jari valmentaa niin kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin vuosikymmenten kokemuksellaan.

Kaikki lähtee korvien välistä. Kehon ja mielen tasapaino on tie hyvinvointiin. Harjoittamalla fysiikkaasi mielen ehdoilla, löydät oman tapasi voida hyvin. 30 vuoden kokemuksella harjoittelusta olen varma, että löydämme avaimet sinun hyvinvointisi parantamiseen, olit sitten aloittelija tai kilpailuihin tähtäävä liikkuja.
  Vahvempi mieli, vahvempi keho.

jari.karkkainen@davidfitnessclub.fi