Personal Training & ravintovalmennus

Jos olet päättänyt ottaa seuraavan ja sen merkittävimmän askeleen elämäntapojesi parantamisessa, haluat varmasti suurimman mahdollisen tuoton itseesi sijoitetulla ajalla ja rahalla. PT tai ravintovalmentaja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ylittämään itsesi.

Mitä Personal Trainer (PT) tekee?

PT on henkilökohtainen kuntovalmentajasi, jolla on ammattitaito arvioimaan nykytilaasi, asettamaan realistiset tavoitteet ja löytämään keinot asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. PT opettaa suoritustekniikat oikein, jotta kuormitat kehoasi tehokkaasti ja oikein, välttäen mahdolliset vammat, nivelkulumiset ja lihasepätasapainot. PT pystyy myös opastamaan tavoitteitasi tukevan ruokavalion suunnittelussa.

Mitä ravintovalmentaja tekee?

Ravintovalmentaja vie syömiseen ja ravitsemukseen liittyvät asiat pidemmälle,  pureutuen syvemmin mahdollisiin ongelma-alueisiin ja ravitsemuksen haasteisiin. Usein näitä ovat liika- tai alisyöminen, ruokailurytmin haasteet tai muut käytännön asiat syömiseen liittyen. Ravintovalmentajan kanssa opetellaan tavoitteita tukevan ravitsemuksen tietoja ja taitoja, ja voidaan laatia tarkka ruokavalio, olipa tavoite painon alentaminen tai sen lisääminen, lihasmassan kasvu tai kiinteytyminen. Ravintovalmennus pyrkii siihen, että asiakas pystyisi jatkossa itse suunnittelemaan ruokavalionsa opittujen asioiden pohjalta.

Ohjauspalvelut senioreille

Tarjoamme elämänlaatua ja terveyttä parantavia Personal Training -palveluja myös senioreille. Lue lisää tästä!

Valmennukset

PT-konsultaatio
60 min

Konsultaatiossa kartoitetaan nykytilasi ja tavoitteesi, sekä käydään läpi suosituksia miten sinun kannattaisi edetä harjoittelussasi. Teemme tunnin aikana muutamia liiketestejä ja katsomme, miten selviydyt arkisista liikemalleista ja miten niitä voidaan parantaa. Tunti ei sisällä varsinaisen kuntosaliohjelman tekoa, mutta antaa sinulle hyvän näkemyksen siitä, miten sinun kannattaisi harjoittelussasi edetä.

ILMAINEN

Pudota painoa 5-10 kg

Painonpudotus- ja elämäntapa-valmennus tavoitteelliselle ja sitoutumiskykyiselle asiakkaalle. Valmennuksen kest0 3-6 kk.

Personal Training
60 min

Älä hukkaa aikaasi ja riskeeraa terveyttäsi harjoittelemalla omin konstein! PT-palvelut ovat järkevä investointi itseen.

1 kerta 90 €

3 kertaa 270 €

10 kertaa 800 €

Ravinto-ohjaus

Ravinto-ohjaus on suppea ravintovalmennus, eli asiakkaalle laadittu ruokavalio ohjeistuksineen.

99 €

Ravintovalmennus
3 kk

Varmista tavoitteitasi tukeva ravitsemus ja pysyvä painonhallinta! Kysy meiltä lisää!

390 €

Juhana Tikkanen

Juhana Tikkanen

Voimavalmentaja (Trainer4You)
Personal trainer (Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (FAF)

Minulla on pitkä kokemus seniorien liikuttamisesta, voimalajeista, kuntosaliharjoittelusta, kehonhuollosta ja ravitsemuksesta. Valmennuksessani painotan ensisijaisesti liikkuvuuden parantamista, nivelystävällisiä harjoittelutekniikoita ja koko kehon käyttämistä kokonaisuutena. Oli sitten kyse teini- tai aina seniori-ikäisestä  asiakkaasta, harjoiteltavat asiat tulevat aina tässä järjestyksessä: liikkuvuus, tasapaino, voima. Jos kehitetään voimaa ilman liikkuvuutta, saadaan aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä. Samoin jos tasapaino puuttuu lihasryhmien väliltä tai kehonhallinnan puolelta, ei ensisijainen tavoite voi olla voima tai lihaskasvu. Vasta kun perusta on kunnossa, voidaan siirtyä eteenpäin kohti yksilöllisempiä tavoitteita.

juhana@davidfitnessclub.fi

Mirkka Lempiäinen

Mirkka Lempiäinen

Hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
Personal Trainer (Tsemppari)
Kahvakuulaohjaaja (SPNL)
Bodyweight ohjaaja (Spartan)

Omat taustani liikunnassa ovat yleisurheilussa, käsipallossa sekä lentopallossa. Saliharjoittelun aloitin myös jo nuorella iällä omien selkävaivojen vuoksi. Tämän vuoksi suosittelen myös asiakkailleni monipuolista harjoittelua tukemaan juuri sen hetkistä omaa elämäntilannetta.
Erikoisalaani ovat kahvakuulaharjoittelu ja saliharjoittelu, painottaen vahvasti myös selän hyvinvointia. Painoharjoittelun lisäksi kannustan myös luonnolliseen, toiminnalliseen treenaamiseen, aitoon kunnon ruuan syömiseen sekä aktiiviseen palautumiseen mm. foamrollailun ja venyttelyn avulla.
Minun kanssani koko valmennusprosessi lähtee liikkeelle asiakkaan omasta tahtotilasta ja tavoitteista muuttua. Vahvuuksiini kuuluukin asiakkaan kuuntelu ja rauhallisuus ohjaustilanteessa.

mirkka@davidfitnessclub.fi

Jari Kärkkäinen

Power & Fitness Expert

Jarilla on mittava kilpailutausta ja useita SM-mitaleja mm. voimanostosta ja klassisesta kehonrakennuksesta. Jari valmentaa niin kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin vuosikymmenten kokemuksellaan.

Kaikki lähtee korvien välistä. Kehon ja mielen tasapaino on tie hyvinvointiin. Harjoittamalla fysiikkaasi mielen ehdoilla, löydät oman tapasi voida hyvin. 30 vuoden kokemuksella harjoittelusta olen varma, että löydämme avaimet sinun hyvinvointisi parantamiseen, olit sitten aloittelija tai kilpailuihin tähtäävä liikkuja.
  Vahvempi mieli, vahvempi keho.

jari.karkkainen@davidfitnessclub.fi

Varaa tästä aika ilmaiseen PT-konsultaatioon tai kysy lisää!

Haluatko ILMAISEN Personal Training -tunnin?

Tule tutustumaan saliimme ja keskustelemaan Personal Trainerimme kanssa tavoitteistasi ja toiveistasi kuntosi ja terveytesi suhteen. Tunti ei velvoita sinua mihinkään, mutta antaa sinulle hyvän näkemyksen nykytilastasi sekä suuntaa sinulle järkevän ja tuloksellisen harjoitusohjelman laatimiseen.

Tiedän, että kunnossani olisi parantamisen varaa, mutta tarvitsenko jonkun muun kertomaan siitä minulle?

Et välttämättä, mutta usein ihmisen liikkumista saattaa rajoittaa, tai kipua saattavat tuottaa seikat, joita ei itse välttämättä tiedosta, tai joita ei osaa hoitaa yksin oikein. Personal Trainer kartoittaa mahdolliset lihasryhmien epätasapainot ja vääränlaiset liikemallit, jotka kuormittavat niveliä. Kun nämä asiat tiedostetaan, niitä osataan myös hoitaa oikeanlaisella liikkumisella. Myös kuntosaliharjoittelun laatu paranee, kun asiantuntija opastaa suorittamaan liikkeet paremmin. Näin harjoittelusi tuottaa sinulle paremmat tulokset.

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja pääset lunastamaan ilmaisen Personal Training -tuntisi. Voimme palvella vain rajallista määrää asiakkaita, joten toimi heti!