Personal Training & ravintovalmennus

Jos olet päättänyt ottaa seuraavan ja sen merkittävimmän askeleen elämäntapojesi parantamisessa, haluat varmasti suurimman mahdollisen tuoton itseesi sijoitetulla ajalla ja rahalla. PT tai ravintovalmentaja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja ylittämään itsesi.

Mitä Personal Trainer (PT) tekee?

PT on henkilökohtainen kuntovalmentajasi, jolla on ammattitaito arvioimaan nykytilaasi, asettamaan realistiset tavoitteet ja löytämään keinot asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. PT opettaa suoritustekniikat oikein, jotta kuormitat kehoasi tehokkaasti ja oikein, välttäen mahdolliset vammat, nivelkulumiset ja lihasepätasapainot. PT pystyy myös opastamaan tavoitteitasi tukevan ruokavalion suunnittelussa.

Mitä ravintovalmentaja tekee?

Ravintovalmentaja vie syömiseen ja ravitsemukseen liittyvät asiat pidemmälle,  pureutuen syvemmin mahdollisiin ongelma-alueisiin ja ravitsemuksen haasteisiin. Usein näitä ovat liika- tai alisyöminen, ruokailurytmin haasteet tai muut käytännön asiat syömiseen liittyen. Ravintovalmentajan kanssa opetellaan tavoitteita tukevan ravitsemuksen tietoja ja taitoja, ja voidaan laatia tarkka ruokavalio, olipa tavoite painon alentaminen tai sen lisääminen, lihasmassan kasvu tai kiinteytyminen. Ravintovalmennus pyrkii siihen, että asiakas pystyisi jatkossa itse suunnittelemaan ruokavalionsa opittujen asioiden pohjalta.

Valmennukset

Personal Training
60 min

Älä hukkaa aikaasi ja riskeeraa terveyttäsi harjoittelemalla omin konstein! PT-palvelut ovat järkevä investointi itseen.

1 kerta 90 €

3 kertaa 270 €

10 kertaa 800 €

Juhana Tikkanen

Juhana Tikkanen

Voimavalmentaja (Trainer4You)
Personal trainer (Trainer4You)
Ravintovalmentaja (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (FAF)

juhana@davidfitnessclub.fi

Jari Kärkkäinen

Power & Fitness Expert

Jarilla on mittava kilpailutausta ja useita SM-mitaleja mm. voimanostosta ja klassisesta kehonrakennuksesta. Jari valmentaa niin kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin vuosikymmenten kokemuksellaan.

Kaikki lähtee korvien välistä. Kehon ja mielen tasapaino on tie hyvinvointiin. Harjoittamalla fysiikkaasi mielen ehdoilla, löydät oman tapasi voida hyvin. 30 vuoden kokemuksella harjoittelusta olen varma, että löydämme avaimet sinun hyvinvointisi parantamiseen, olit sitten aloittelija tai kilpailuihin tähtäävä liikkuja.
  Vahvempi mieli, vahvempi keho.

jari.karkkainen@davidfitnessclub.fi