Kuntosalimme Tikkurilan kupeessa Koivuhaassa

David Fitness Clubin viihtyisissä ja ilmastoiduissa kuntosalitiloissa treenaat laadukkailla ja turvallisilla DAVID-kuntosalilaitteilla. Saliltamme löytyy myös erillinen, hyvinvarustettu toiminnallinen harjoittelutila sekä henkilöohtaiseen valmennukseen keskittynyt ”PT-studio”. Ilmastoitua ja kesällä jäähdytettyä harjoittelutilaa meillä on yhteensä noin 550 m2.

Henkilökohtaisella ovikortilla pääset kuntoilemaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sali on avoinna vuoden jokaisena päivänä 24h/vrk.

Käytössäsi on yli 50 DAVID-laitteen valikoima. Valikoimastamme löytyy runsaasti levypainollisia ja painopakallisia laitteita, kuntopyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutu- ja hiihtolaitteet sekä DAVID CoreZone -täsmälaitteisto selkävaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Lue lisää CoreZonesta >

Aikaisempaa kuntosalikokemusta et tarvitse – jokainen uusi jäsen ohjataan käyttäjäksi henkilökohtaisesti ja ohjelma räätälöidään toiveiden mukaisesti. Salin ikäraja on 17 vuotta.

Salilla on perinteinen sauna miehille, naisten nauttiessa infrapunasaunan lempeästä syvälämmöstä.

Miten pääsen tutustumaan?

Huomioithan, että kuntosalillamme ei ole päivystystä/henkilökuntaa paikalla säännöllisesti. Sovi tapaamisaika aina soittamalla numeroon 0500 605 822 tai mailaa:  jari@davidfitnessclub.fi.

Tikkurilan kuntokeskuksemme sijaitsee Tikkurilan länsipuolella Koivuhaassa.
Käyntiosoite: Puutarhatie 26 A, 01300 Vantaa

Avoinna avainkortilla 24h

Huomioithan, että kuntosalillamme ei ole päivystävää asiakaspalvelua. Sovi tapaamisaika aina soittamalla tai sähköpostitse.

Puh: 0500 605822

Email: tikkurila@davidfitnessclub.fi

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, Smartum-seteleillä, Smartum-sirukortilla, ePassilla, Eazybreak-seteleillä ja Ticket Mind&Body® -virikekortilla.

Hinnasto

Sopimuskausi

Sopimuskauden hinta maksetaan aina etukäteen.

12 kk

Kokopäiväkortti
420,00 €

6 kk

Kokopäiväkortti
235,00 €

3 kk

Kokopäiväkortti
135,00 €

3 kk

 Päiväkortti 110,00 €
ma-su klo 8-15

3 kk

 Seniorikortti 100,00 €
ma-su klo 8-15

Määräaikainen sopimus

Maksutapoina käteinen, kortit ja liikuntarahat

10 kertaa

100,00 €
+ avainmaksu 10 €
voimassa 3 kk

Kuntosalin yleisiä sääntöjä

David Fitness Club on yksityinen kuntosali, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jäsenen tulee olla varma lihasharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä. Jäsen on velvollinen tuomaan esille mahdolliset pitkäaikaissairaudet ja lääkityksensä, koska nämä saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Harjoittelu salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Ikäraja 16 v, huoltajan tehdessä sopimuksen 14 vuotta. Turvallisuussyistä personal trainer -palvelu on pakollinen alle 16-vuotiaille.

Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä vaan se toimii klubityyppisesti. Asiakas saa oman henkilökohtaisen avainkortin, jolla hän pääsee salille. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat soittaa numeroon 0500 605 822, tai täyttämällä ns. vierailukortin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tikkurila@davidfitnessclub.fi.

Kuntosalitilojen käyttö

Kuntosalin jäsenillä on käytössään WC- ja suihkutilat. Salin tiloissa on noudatettava siisteyttä ja oltava huomaavainen muita asiakkaita kohtaan yleisten käytöstapojen mukaisesti. Salilla on käytettävä hikipyyhettä ja pyyhittävä omat mahdolliset hiki- ja juomaroiskeet yms. Epäsiististä käyttäytymisestä johtuen voidaan asiakkaan sopimus purkaa.

Harjoitusopastus ja -ohjelmat

Liittymismaksuun (35 €) sisältyy n. 60 minuuttia kestävä Personal Trainerin konsultointi. Harjoituslaitteina ovat mm. Davidin laitteet ja lisäksi kuntosalilla on vapaat painot, crosstrainereita, kuntopyöriä, juoksumattoja ja soutulaitteita. Asiakkaille suositellaan henkilökohtaisia tavoitteita tukevan kunto-ohjelman suunnittelua yhdessä Personal Trainerin kanssa. Personal Trainer -palveluita voi tiedustella vastaanotosta tai osoitteesta tikkurila@davidfitnessclub.fi.

Salilla voidaan tehdä lisämaksusta erilaisia kuntotestejä, rasvaprosentti- ym. mittauksia.

Hinnasto

Maksut voi suorittaa kuutena eripituisena maksujaksona: 12 kk, 6 kk, 3 kk ja 10 kerran korttina. 12 kk:n ja 6 kk:n sopimusjaksojen jälkeen sopimuksen voi irtisanoa 1kk:n irtisanomisajalla. Jäsenyyden purkaminen tehdään aina henkilökohtaisesti. Irtisanomisajan kuukausimaksut laskutetaan välittömästi. Jäsenyyden voi irtisanoa ennen sopimusajan päättymistä, jos jäsen tuo muuttotodistuksen (muutto pysyvästi yli 10 km:n päähän kuntokeskuksesta) tai jos lääkäri määrää pysyvän kiellon kuntosaliliikuntaan.

Lisäksi uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 35 €  ja avainpantti 10 €. Mikäli asiakas kadottaa avainkortin peritään uudesta kortista 10 euroa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %.

Maksujen suoritus

Ensimmäinen maksu suoritetaan tutustumisohjauksen yhteydessä saadulla laskulla heti sopimuksen teon jälkeen. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa. Kk-laskut tulee suorittaa 7. päivään mennessä sitä kuukautta, jolloin uusi maksukausi alkaa.

Kuntosalilla käyminen edellyttää säännöllisiä maksuja. Maksuhäiriöt voivat aiheuttaa avainkortin mitätöimisen.

Vierailijat

Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen. Kortin luovuttaminen toiselle tai luvattoman vieraan tuominen salille aiheuttaa jäsenyyden menettämisen. Jäsenellä on oikeus tuoda vierailijoita salille tutustumaan, mutta kuitenkin niin, että kukin vierailija käy salilla tutustumassa vain kerran. Vierailijasta tulee tehdä ilmoitus vierailukortilla, joka näytetään ennen harjoittelua. Vierailukortti jätetään aulassa olevalle pöydälle vierailun ajaksi. Vierailun päättyessä täytetään lapun alaosa ja lappu tiputetaan aulassa olevaan postilaatikkoon. Jäsenellä on velvollisuus varmistaa vieraansa turvallinen harjoittelu. Salilla voidaan ajoittain tehdä pistokokeita.