Yrityksenne työkyky-, työhyvinvointi- ja kuntopalvelut Myyrmäessä

Kuntosalimme kauppakeskus Myyrmannissa tarjoaa laadukkaat puitteet yrityksenne työkyvyn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Meillä käy paljon yrittäjiä ja toimihenkilöitä parantamassa jaksamistaan arjessa, koska salimme on hyvin varustettu juuri työterveyttä ajatellen. Monella runsas seisominen tai istuminen, tai muuten yksipuoliset työasennot ja -tavat johtavat usein selän, sekä niska- ja hartiaseudun kiputiloihin. Näihin auttavat lihaskunnon parantaminen ja yksilöllisesti rakennettu kunto-ohjelma kompensoimaan työasennoista johtuvia lihasepätasapainoja tai virheasentoja.

Meillä voi toki harjoitella itsenäisesti, mutta edellämainittujen ongelmien korjaamiseen suosittelemme Personal Trainereidemme tarjoamaa täsmäapua, ainakin alkuun pääsemiseksi. Voimme räätälöidä juuri teidän yrityksenne henkilöstön tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

 

Liikuntarahatuotteilla yrityksellenne lisäetu +10%

Muistathan, että yrityksenne työntekijöille lahjoittamat liikuntasetelit ovat verovapaa etu, ja että yritys voi vähentää liikuntarahatuotteiden hankkimiskulut normaaleina kuluina. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen on järkevä ja edullinen investointi yritykselle. 

Meillä käy kaikki liikunta- ja virkistyssetelit ja kortit: Edenred Ticket -kortit ja Virike-setelit, Smartum-kortit ja -setelit, ePassi, Eazybreak, Tyky Kuntoseteli ja Tyky Online. Tarjoamme yrityksenne henkilöstölle kymmenen prosenttia lisää harjoitteluaikaa samalla rahalla, kun maksatte harjoittelun liikuntarahatuotteilla.

 

 

Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi!

Käyntiosoite: Iskoskuja 3 D (sisäänkäynti apteekin vieressä Iskostorilla, Rajatorpantie 5), 01600 Vantaa, Myyrmannin kauppakeskus.
Puh: asiakaspalvelun aukioloaikoina 020 7340 111 tai 044 099 4499

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna:

Ma 16—19

Ti 16—19

Ke 16—19

To 16—19

Puh: asiakaspalvelun aukioloaikoina 020 7340 111 tai 044 099 4499

Email: myyrmaki@davidfitnessclub.fi

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa suoraveloituksella, laskulla, käteisellä, kortilla, Smartum-seteleillä ja -sirukortilla, ePassilla, Eazybreak-seteleillä ja Ticket Mind&Body -virikekortilla.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat treeni- ja ravintovinkkejä, sekä tarjouksia tukemaan liikunnallista elämäntapaasi! Emme pommita sinua viesteillä, vaan ainostaan silloin, kun meillä on jotain oikeaa asiaa.

* pakolliset kentät

Katso edelliset uutiskirjeet

Hinnasto

Sopimuskausi

Euroa /kk (e-lasku)

12 kk

Etukäteen maksettuna 348,00 €
Vain 29 €/kk, sis. kuntosaliohjaus ja -ohjelma!

1 kk

29,90 €
1 kk irtisanomisaika*

1 kk ark. 08–15

24,90 €
1 kk irtisanomisaika*

10 kertaa

75,00 €
Voimassa aina, kortti ei vanhene

*1 kk sopimus toistaiseksi voimassaolevana jäsenyytenä. Voit irtisanoutua milloin haluat yhden kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi e-laskuveloitus, maksat sen ja voit kuntoilla maksamasi kauden loppuun.

Voit ostaa jäsenyytesi kätevästi verkkokaupasta.

Kuntosalin yleisiä sääntöjä

David Fitness Club on yksityinen kuntosali, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jäsenen tulee olla varma lihasharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä. Jäsen on velvollinen tuomaan esille mahdolliset pitkäaikaissairaudet ja lääkityksensä, koska nämä saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Harjoittelu salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Ikäraja 15 v. Turvallisuussyistä personal trainer -palvelu on pakollinen alle 16-vuotiaille.

Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä vaan se toimii klubityyppisesti. Asiakas saa oman henkilökohtaisen avainkortin, jolla hän pääsee salille. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat soittaa numeroon 044 099 4499 tai 0500 605 822, tai täyttämällä ns. vierailukortin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@davidfitnessclub.fi.

Kuntosalitilojen käyttö

Kuntosalin jäsenillä on käytössään WC- ja suihkutilat. Salin tiloissa on noudatettava siisteyttä ja oltava huomaavainen muita asiakkaita kohtaan yleisten käytöstapojen mukaisesti. Salilla on käytettävä hikipyyhettä ja pyyhittävä omat mahdolliset hiki- ja juomaroiskeet yms. Epäsiististä käyttäytymisestä johtuen voidaan asiakkaan sopimus purkaa.

Harjoitusopastus ja -ohjelmat

Liittymismaksuun (39 €) sisältyy n. 30 minuuttia kestävä henkilökohtainen saliopastus. Harjoituslaitteina ovat mm. Technogymin laitteet ja lisäksi kuntosalilla on vapaat painot, crosstrainereita, kuntopyöriä, juoksumattoja ja soutulaitteita. Asiakkaille suositellaan henkilökohtaisia tavoitteita tukevan kunto-ohjelman suunnittelua yhdessä Personal Trainerin kanssa. Personal Trainer -palveluita voi tiedustella vastaanotosta tai osoitteesta asiakaspalvelu@davidfitnessclub.fi.

Salilla voidaan tehdä erilaisia kuntotestejä, rasvaprosentti- ym. mittauksia. Ohjaaja paikalla -iltoja on kaksi kertaa kuukaudessa. Iltojen tarkoituksena on palvella jäseniä, joilla on laitteista tai harjoitusohjelmastaan kysyttävää. Ohjaaja paikalla -iltojen ajankohdat ovat verkkosivuilla
www.davidfitnessclub.fi ja salin Facebook-sivuilla www.facebook.com/davidfitnessclubmyyrmaki.

Maksuehdot

3, 6 ja 12 kk:n sopimusjaksojen aikana sopimuksen voi irtisanoa päättymään sopimuskauden loppuun. Jos sopimusta ei irtisanota, se jatkuu automaattisesti. Kun sopimuskautta jatketaan sopimuskauden yli, se voidaan irtisanoa 1kk:n irtisanomisajalla. Tämä käytännössä tarkoittaa seuraavan kuukauden kuukausiveloituksen maksamista. Kuukausiveloitus perustuu tehdyn sopimuksen hinnoitteluun. Mikäli jäsen irtisanoutuu ennen kuluvan sopimusjakson päättymistä, maksaa hän joko lopun sopimusajan kuukausimaksut tai sopimussakon 150 €. Jäsenyyden purkaminen tehdään joko henkilökohtaisesti David Fitness Clubin vastaanottoon tai sähköpostitse. Purkumaksu sekä irtisanomisajan kuukausimaksu laskutetaan välittömästi. Purkumaksua ei tarvitse maksaa, jos jäsen tuo muuttotodistuksen (muutto pysyvästi yli 10 km:n päähän David Fitness Club Myyrmäestä) tai jos lääkäri määrää pysyvän kiellon kuntosaliliikuntaan.

Lisäksi uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 39 € sis. avainkortin. Mikäli asiakas kadottaa avainkortin peritään uudesta kortista 10 euroa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %.

Maksujen suoritus

Ensimmäinen maksu suoritetaan tutustumisohjauksen yhteydessä saadulla laskulla heti sopimuksen teon jälkeen. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa. Kk-laskut tulee suorittaa 7. päivään mennessä sitä kuukautta, jolloin uusi maksukausi alkaa.

Kuntosalilla käyminen edellyttää säännöllisiä maksuja. Maksuhäiriöt voivat aiheuttaa avainkortin mitätöimisen.

Vierailijat

Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen. Kortin luovuttaminen toiselle tai luvattoman vieraan tuominen salille aiheuttaa jäsenyyden menettämisen. Jäsenellä on oikeus tuoda vierailijoita salille tutustumaan, mutta kuitenkin niin, että kukin vierailija käy salilla tutustumassa vain kerran. Vierailijasta tulee tehdä ilmoitus vierailukortilla, joka näytetään ennen harjoittelua. Vierailukortti jätetään aulassa olevalle pöydälle vierailun ajaksi. Vierailun päättyessä täytetään lapun alaosa ja lappu tiputetaan aulassa olevaan postilaatikkoon. Jäsenellä on velvollisuus varmistaa vieraansa turvallinen harjoittelu. Salilla voidaan ajoittain tehdä pistokokeita.