Minkälainen aerobinen harjoittelu polttaa parhaiten rasvaa?
12.2.2018
Kuntokompassin fysioterapia- ja personal training -palvelut nyt meillä
7.3.2019

Seniorisetti palautti liikunnan ilon elämääni!

 

Erkki Haapoja 84-v oli jo jäädä liikkumattomaksi ja kotisohvansa vangiksi, kunnes näki ilmoituksen David Fitness Clubin Seniorisetistä lehdessä. Nyt Erkki liikkuu aktiivisesti joka päivä, ja huomattavasti helpommin kuin aiemmin.

Erkin lähtökohtana oli yleinen tilanne; liikunta oli käynyt vaikeaksi ja ilottomaksi, mutta jotain pitäisi silti tehdä – mutta mitä? Ulos ei oikein tullut lähdettyä edes kävelemään, koska molempiin jalkoihin oli tehty ohitusleikkaus, ja toisessa jalassa oli lähes tukkeutunut valtimo. Lihasvoimat ja tasapaino olivat kehnossa kunnossa, joten kävely oli muuttunut liian vaikeaksi.

Lehdestä osui silmiin ilmoitus Seniorisetistä, joka herätti Erkin huomion. David Fitness Club Myyrmäen henkilökunta sai Erkin vakuuttuneeksi ainakin kokeilemaan kuntosaliharjoittelua, koska ei ollut oikein mitään menetettävääkään.

 

Tuloksia jo kolmessa kuukaudessa?

Antaa Erkin itse kertoa: ”Tähän ikään mennessä leikkauksia ja terveysongelmia on ollut paljon ja liikkuminen on jäänyt. Mutta nyt muutaman kuukauden jälkeen lihasvoimat ja tasapaino on parantuneet huomattavasti, samoin yleinen terveys ja kunto ovat jo nyt paljon paremmat. Tämä on ollut tosi hyvä juttu, ja onpa salilta löytynyt muutama uusi tuttavuuskin, joiden kanssa on kiva treenata.”

 

Oletko valmis palauttamaan liikkumisen ilon ja saavuttamaan paremman kunnon, vähemmillä kivuilla?

Seniorisetin suurin arvo on ammattitaitoisessa henkilökohtaisessa ohjauksessa. Moni kuntoilija tekee liikkeitä väärin, jolloin mahdolliset tuki- ja liikuntaelimien ongelmat, kuten kivut voivat pahentua. Jos parempi terveys ja hyvinvointi ovat tavoitteinasi, kannattaa liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen panostaa.

Paljonko se maksaa?

Seniorisetti maksaa vain 159 €, joka on todella edullinen hinta kolmen kuukauden kuntosalikortista ja Personal Trainerin suunnittelemasta kunto-ohjelmasta. Kolmessa kuukaudessa näet ja koet jo paljon positiivisia muutoksia terveydentilassasi ja kunnossasi, ja se toimii hyvänä ”ponnahduslautana” kohti pysyvää liikkumisen iloa.

Jos haluat vähentää kipuja ja lisätä liikkumisen iloa, tule tutustumaan ja kokeilemaan ilmaiseksi! Ota yhteyttä joko Myyrmäen tai Tikkurilan  saleihimme ja sovi tapaaminen!

Lue lisää Seniorisetistä tästä >