Palvelut

Laadukas ja hyvinvarustettu kuntosali on jokaisen kuntokeskuksemme sydämessä. Kuntokeskuksesta riippuen tarjoamme myös seuraavia palveluita.

Premium-jäsenyys

Myyrmäki

Premium-jäsenenä saat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman tavoitteittesi ja harjoittelusi tueksi, Personal Trainerin ohjaamana. Premium-jäsenyyteen kuuluu myös ravintovalmentajan laatima henkilökohtainen ravinto-ohjaus ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ruokavalio.

Katso tästä palvelun sisältö ja hinta

Seniorisetti

MyyrmäkiTikkurila

+60-vuotiaille tarkoitettu kunto- ja hyvinvointipalvelu, joka pitää sisällään 3 kk:n kuntosalikortin sekä Personal Trainerin laatiman ja ohjaaman kunto-ohjelman. Seniorisetin ytimessä on kipujen lievitys, liikkuvuuden parantaminen sekä painonhallinta.

Katso tästä palvelun sisältö ja hinta

WW-klubi

Nurmijärvi

Nurmijärvellä tarjoamme senioriväelle tiistai- ja torstaiaamupäivisin ohjatun ”Woimaa Wanhuuteen” -klubin, jossa on ohjattua (kevyttä) ryhmäliikuntaa ja jokaiselle yksilöllisesti suunniteltu kuntosaliohjelma.

Personal Training

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Ammattitaitoiset kuntosaliohjaajamme, personal trainerimme ja liikunnanohjaajamme(joista kaikista käytämme yhteisnimitystä Personal Trainer) auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi määrätietoisesti, mutta turvallisesti.

Katso tästä ohjaajamme sekä PT-palveluiden hinnat

Ryhmäliikunta

Nurmijärvi

Nurmijärvellä tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja moneen eri makuun. Katso tästä Nurmijärven ryhmäliikuntakalenteri.

Kehonkoostumusmittaus

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Vuosijäsenemme saavat mittauttaa kehonkoostumuksensa ilmaiseksi kaksi kertaa vuodessa. Kysy salien vastaanotoista mittausta!

Hieronta

Nurmijärvi

Tarjoamme klassista- ja urheiluhierontaa Nurmijärvellä.

Lue tästä lisää Nurmijärven hierontapalveluistamme!

Fysioterapia

Myyrmäki, Tikkurila

Asiakkaamme pääsevät hyötymään myös saleillamme fysioterapeutin palveluista. Voimme räätälöidä kuntoutus- ja/tai harjoitusohjelman yhdessä fysioterapeutin ja Personal Trainerin kanssa asiakkaille, jotka vaativat erikoisosaamista.  Toteutamme fysioterapiapalvelut yhteistyössä Myyr-Fysion kanssa.

Yrityspalvelut

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Työhyvinvoinnin edistäminen ja sairauspoissaolojen minimoiminen on jokaisen yrityksen etu. Tarjoamme yrityksille räätälöityjä tyhy- ja tykypalveluita, sekä voimme suunnitella esimerkiksi paljon istumatyötä tekeville työntekijöille kunto-ohjelman, jossa korostuu istumatyön haittojen minimointi. Lue lisää!