Palvelut

Laadukas ja hyvinvarustettu kuntosali on jokaisen kuntokeskuksemme sydämessä. Kuntokeskuksesta riippuen tarjoamme myös muita palveluita.

Palvelut senioreille

Huomioimme ikääntyvien kuntoilijoiden erityisvaatimukset ja ohjaajamme ovat tottuneet toimimaan seniorien parissa. Kuntosali on oiva ja turvallinen paikka kunnon ylläpitoon ja kohottamiseen myös iäkkäilläkin ihmisillä!

Seniorivalmennus

Tikkurila, Nurmijärvi

+55-vuotiaille tarkoitetut kunto- ja hyvinvointipalvelut yksilöllisesti ja ryhmissä. Seniorivalmennuksen ytimessä on kipujen lievitys ja kunnon, liikkuvuuden sekä kehonhallinnan parantaminen.

Katso tästä palvelukuvaus

 

WW-klubi

Tikkurila, Nurmijärvi

Vantaan WW-Klubi starttaa ilmaisella näytetunnilla tiistaina 1.1.2019 klo 9.30! Jos ensimmäinen kerta jää uuden vuoden rientojen vuoksi väliin, perjantaina 4.1. klo 9.30 pidämme toisen, ilmaisen näytetunnin. Tule paikalle verryttelyasussa ja sisäliikuntakenkien kanssa ilman sitoutumista. HUOM: Rajallinen määrä (max. 18) osallistujia. Tervetuloa!

Nurmijärvellä tarjoamme senioriväelle tiistai- ja torstaiaamupäivisin ohjatun Woimaa Wanhuuteen -Klubin, jossa on ohjattua (kevyttä) ryhmäliikuntaa ja jokaiselle yksilöllisesti suunniteltu kuntosaliohjelma.

Lisätietoja seniorien liikuttamisesta: www.seniorivalmennus.fi

Ilmoittaudu WW-Klubille, kysy lisätietoja kaavakkeella tai soita Juhanalle: puh. 044 099 4499

Juhana Tikkanen

Juhana Tikkanen

Sertifioitu personal trainer ja ravintovalmentaja
Kokemusta seniorien valmentamisesta jo vuodesta 2001
Yhteistyössä: www.seniorivalmennus.fi

Palvelut teini-ikäisille ja nuorille

Meillä pääsee treenaamaan jo 14-vuotiaana!

Kuntosali on turvallinen ja terveellinen paikka liikkumiseen ja omien fyysisten valmiuksien parantamiseen myös nuorelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa opastaa nuoria ja myös heidän vanhempiansa kuntosaliharjoittelun aloittamisessa ja kysymyksiin vastaamisessa.

Usein nuorten kohdalla saattaa mietityttää se, haittaako lihaskuntoharjoittelu pituuskasvua, tai voiko se olla haitallista luustolle tai nivelille. Vastaus on, että lihaskunto- tai voimaharjoittelusta ei ole haittaa – päinvastoin! Nuorena omaksutut terveelliset tavat ja tottumukset ovat ihmiselle suureksi hyödyksi myös tulevaisuudessa. Tosin äärimmäinen voimaharjoittelu huippu-urheilutasolla saattaa verottaa pituuskasvusta, mutta tavanomaisesta kuntoilusta ja liikunnasta ei ole kuin hyötyä.

Ammattitaitoiset Personal Trainerimme opastavat nuoria oikeiden suoritustekniikoiden ja laitteiden käytössä. Opastamme myös terveellisessä syömisessä, sopivassa harjoitusmäärässä ja palautumisen merkityksessä. Soita Jarille ja kysy lisää: 050 060 5822!

Ikärajamme kuntosaleillemme on vanhempien
seurassa (ensimmäisen kerran) tullessa 14
vuotta, muuten 16 vuotta.

Personal Training

Tikkurila, Nurmijärvi

Ammattitaitoiset kuntosaliohjaajamme, personal trainerimme ja liikunnanohjaajamme(joista kaikista käytämme yhteisnimitystä Personal Trainer) auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi määrätietoisesti, mutta turvallisesti.

Katso tästä ohjaajamme sekä PT-palveluiden hinnat

Ryhmäliikunta

Nurmijärvi

Nurmijärvellä tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja moneen eri makuun. Katso tästä Nurmijärven ryhmäliikuntakalenteri.

Yrityspalvelut

Tikkurila, Nurmijärvi

Työhyvinvoinnin edistäminen ja sairauspoissaolojen minimoiminen on jokaisen yrityksen etu. Tarjoamme yrityksille räätälöityjä tyhy- ja tykypalveluita, sekä voimme suunnitella esimerkiksi paljon istumatyötä tekeville työntekijöille kunto-ohjelman, jossa korostuu istumatyön haittojen minimointi.

Hieronta

Nurmijärvi

Tarjoamme klassista- ja urheiluhierontaa Nurmijärvellä.

Lue tästä lisää Nurmijärven hierontapalveluistamme!