Palvelut

Laadukas ja hyvinvarustettu kuntosali on jokaisen kuntokeskuksemme sydämessä. Kuntokeskuksesta riippuen tarjoamme myös muita palveluita.

Palvelut teini-ikäisille ja nuorille

Meillä pääsee treenaamaan jo 14-vuotiaana!

Kuntosali on turvallinen ja terveellinen paikka liikkumiseen ja omien fyysisten valmiuksien parantamiseen myös nuorelle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa opastaa nuoria ja myös heidän vanhempiansa kuntosaliharjoittelun aloittamisessa ja kysymyksiin vastaamisessa.

Usein nuorten kohdalla saattaa mietityttää se, haittaako lihaskuntoharjoittelu pituuskasvua, tai voiko se olla haitallista luustolle tai nivelille. Vastaus on, että lihaskunto- tai voimaharjoittelusta ei ole haittaa – päinvastoin! Nuorena omaksutut terveelliset tavat ja tottumukset ovat ihmiselle suureksi hyödyksi myös tulevaisuudessa. Tosin äärimmäinen voimaharjoittelu huippu-urheilutasolla saattaa verottaa pituuskasvusta, mutta tavanomaisesta kuntoilusta ja liikunnasta ei ole kuin hyötyä.

Ammattitaitoiset Personal Trainerimme opastavat nuoria oikeiden suoritustekniikoiden ja laitteiden käytössä. Opastamme myös terveellisessä syömisessä, sopivassa harjoitusmäärässä ja palautumisen merkityksessä. Soita Juhanalle ja kysy lisää: 044 099 4499!

Ikärajamme kuntosaleillemme on vanhempien
seurassa (ensimmäisen kerran) tullessa 14
vuotta, muuten 16 vuotta.

Palvelut senioreille

Huomioimme ikääntyvien kuntoilijoiden erityisvaatimukset ja ohjaajamme ovat tottuneet toimimaan seniorien parissa. Kuntosali on oiva ja turvallinen paikka kunnon ylläpitoon ja kohottamiseen myös iäkkäilläkin ihmisillä!

Seniorisetti

MyyrmäkiTikkurila

+60-vuotiaille tarkoitettu kunto- ja hyvinvointipalvelu, joka pitää sisällään 3 kk:n kuntosalikortin sekä Personal Trainerin laatiman ja ohjaaman kunto-ohjelman. Seniorisetin ytimessä on kipujen lievitys, liikkuvuuden parantaminen sekä painonhallinta.

Katso tästä palvelun sisältö ja hinta

WW-klubi

Nurmijärvi

Nurmijärvellä tarjoamme senioriväelle tiistai- ja torstaiaamupäivisin ohjatun ”Woimaa Wanhuuteen” -klubin, jossa on ohjattua (kevyttä) ryhmäliikuntaa ja jokaiselle yksilöllisesti suunniteltu kuntosaliohjelma.

Premium-jäsenyys

Myyrmäki

Premium-jäsenenä saat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman tavoitteittesi ja harjoittelusi tueksi, Personal Trainerin ohjaamana. Premium-jäsenyyteen kuuluu myös ravintovalmentajan laatima henkilökohtainen ravinto-ohjaus ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ruokavalio.

Katso tästä palvelun sisältö ja hinta

Personal Training

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Ammattitaitoiset kuntosaliohjaajamme, personal trainerimme ja liikunnanohjaajamme(joista kaikista käytämme yhteisnimitystä Personal Trainer) auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi määrätietoisesti, mutta turvallisesti.

Katso tästä ohjaajamme sekä PT-palveluiden hinnat

Ryhmäliikunta

Nurmijärvi

Nurmijärvellä tarjoamme monipuolisen kattauksen erilaisia ryhmäliikuntatunteja moneen eri makuun. Katso tästä Nurmijärven ryhmäliikuntakalenteri.

Kehonkoostumusmittaus

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Vuosijäsenemme saavat mittauttaa kehonkoostumuksensa ilmaiseksi kaksi kertaa vuodessa. Kysy salien vastaanotoista mittausta!

Hieronta

Nurmijärvi

Tarjoamme klassista- ja urheiluhierontaa Nurmijärvellä.

Lue tästä lisää Nurmijärven hierontapalveluistamme!

Fysioterapia

Myyrmäki, Tikkurila

Asiakkaamme pääsevät hyötymään myös saleillamme fysioterapeutin palveluista. Voimme räätälöidä kuntoutus- ja/tai harjoitusohjelman yhdessä fysioterapeutin ja Personal Trainerin kanssa asiakkaille, jotka vaativat erikoisosaamista.  Toteutamme fysioterapiapalvelut yhteistyössä Myyr-Fysion kanssa.

Yrityspalvelut

Myyrmäki, Tikkurila, Nurmijärvi

Työhyvinvoinnin edistäminen ja sairauspoissaolojen minimoiminen on jokaisen yrityksen etu. Tarjoamme yrityksille räätälöityjä tyhy- ja tykypalveluita, sekä voimme suunnitella esimerkiksi paljon istumatyötä tekeville työntekijöille kunto-ohjelman, jossa korostuu istumatyön haittojen minimointi. Lue lisää!