Painonpudotus ja elämänhallintavalmennus

Haluatko pudottaa painoasi, polttaa rasvaa, kiinteytyä ja saada lisää tarmoa elämääsi? Ehkä hieman kiinteämmät lihakset ja vireämpi mieli? Kun heräät aamulla ja katsot itseäsi peilistä, haluatko näyttää:

A) paremmalta ja terveemmältä
B) huonommalta ja sairaammalta

Jos vaihtoehto A tuntuu paremmalta, tässä on sinulle ehdotus, joka ei oikein voisi olla parempi: Kerro meille oheisella lomakkeella paljonko haluat pudottaa painoasi, me otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mitä se vaatii sinulta ja kauanko siihen menee aikaa. Teemme yhdessä suunnitelman, jotta näyttäisit ja tuntisit olosi paremmaksi ja terveemmäksi. Kun toteutat ohjelmaa sovitusti, on todennäköisempää että onnistut, kuin että epäonnistuisit.

Paljonko se maksaa?

Laskutamme tapaamisten, eli valmentajan kanssa yhteisten harjoitusten mukaan. 10 tapaamisen hinta on 800 €, sis. alv 24%. Yhteisiin treeneihin suositellaan kahta kertaa viikkoon, sekä kahtena muuna päivänä itsenäistä harjoittelua joko kuntosalilla, uimahallissa tai vaikka lenkkipolulla. Emme pyri pelkästään pudottamaan painoasi, vaan tekemään sinusta myös terveemmän ja arjessa sekä liikunnassa suorituskykyisemmän.

Painonpudotus 2 kg: valmennuksen kesto 1 kk

Painonpudotus 5-6 kg: valmennuksen kesto 3 kk

Painonpudotus 8-12 kg: valmennuksen kesto 6 kk

Täytä lomake, niin olet askeleen lähempänä Parasta Sinua!