Kuntosali Vantaa Myyrmäki

Kuntosalimme Vantaan Myyrmäessä sijaitsee Myyrmannin ostoskeskuksessa apteekin vieressä/yläpuolella Iskostorilla.

Tarjoamme rauhalliset, puhtaat ja siistit harjoittelutilat laatua arvostaville naisille ja miehille edulliseen hintaan. Meiltä saat myös Personal Training -palvelut.

Kuntosalillamme on pääasiassa markkinajohtaja Technogymin laitteet, joita käyttävät niin kuntoutuspotilaat kuin olympiaurheilijatkin. Meillä on myös runsaasti käsipainoja, levytankoja, kahvakuulia, kaksi penkkipunnerruspenkkiä, kaksi vinopenkkiä, kaksi kyykkytelinettä, scott- ja smith-telineet, eri suorituspisteitä kehonpainoharjoitteluun sekä paljon muuta.

Asiakkainamme viihtyy tavallisia ihmisiä laidasta laitaan; laihduttajia, kuntoilijoita, eläkeläisiä, nuoria ja muutama fitness-urheilijakin.

Tervetuloa tutustumaan ilmaiseksi!

Käyntiosoite: Iskoskuja 3 D (sisäänkäynti apteekin vieressä Iskostorilla, Rajatorpantie 5), 01600 Vantaa, Myyrmannin kauppakeskus.
Puh: asiakaspalvelun aukioloaikoina 020 7340 111 tai 044 099 4499

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna:

Ma 16—19

Ti 16—19

Ke 16—19

To 16—19

 

 

Puh: asiakaspalvelun aukioloaikoina 020 7340 111, muina aikoina 044 099 4499

Email: myyrmaki@davidfitnessclub.fi

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa suoraveloituksella, laskulla, käteisellä, kortilla, sekä liikunta- ja virkistysmaksuvälineillä, kuten Smartum-seteleillä ja -sirukortilla, ePassilla, Eazybreakilla ja Edenredin maksuvälineillä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat treeni- ja ravintovinkkejä, sekä tarjouksia tukemaan liikunnallista elämäntapaasi! Emme pommita sinua viesteillä, vaan ainostaan silloin, kun meillä on jotain oikeaa asiaa.

* pakolliset kentät

Katso edelliset uutiskirjeet

Hinnasto

Sopimuskausi

Euroa /kk (e-lasku)

12 kk

Etukäteen maksettuna 348,00 €
Vain 29 €/kk, sis. kuntosaliohjaus ja -ohjelma!

1 kk

29,90 €
1 kk irtisanomisaika*

1 kk ark. 08–15

24,90 €
1 kk irtisanomisaika*

10 kertaa

75,00 €
Voimassa aina, kortti ei vanhene

*1 kk sopimus toistaiseksi voimassaolevana jäsenyytenä. Voit irtisanoutua milloin haluat yhden kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi e-laskuveloitus, maksat sen ja voit kuntoilla maksamasi kauden loppuun.

Voit ostaa jäsenyytesi myös kätevästi verkkokaupasta!

SOPIMUSEHDOT

Kuntosalin yleisiä sääntöjä

David Fitness Club on yksityinen kuntosali, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jäsenen tulee olla varma lihasharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä tai fysioterapeutilta. Jäsen on velvollinen tuomaan esille mahdolliset pitkäaikaissairaudet ja lääkityksensä, koska nämä saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Harjoittelu salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Ikäraja salillemme on 14 v, huoltajan ollessa mukana sopimusta tehtäessä. Jos asiakas liittyy salillemme ilman huoltajan läsnäoloa, on ikäraja tällöin 16 v.

Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä vaan se toimii klubityyppisesti. Asiakas saa oman henkilökohtaisen avainkortin, jolla hän pääsee salille. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen myyrmaki@davidfitnessclub.fi, tai soittaa numeroon 044 099 4499 tai 0500 605 822.

Kuntosalitilojen käyttö

Kuntosalin jäsenillä on käytössään WC- ja suihkutilat. Salin tiloissa on noudatettava siisteyttä ja oltava huomaavainen muita asiakkaita kohtaan yleisten käytöstapojen mukaisesti. Salilla on käytettävä hikipyyhettä ja pyyhittävä omat mahdolliset hiki- ja juomaroiskeet yms. Epäsiististä käyttäytymisestä johtuen voidaan asiakkaan sopimus purkaa.

Harjoitusopastus ja -ohjelmat

Liittymismaksuun (39 €) sisältyy n. 30 minuuttia kestävä henkilökohtainen saliopastus. Harjoituslaitteina ovat mm. Technogymin laitteet ja lisäksi kuntosalilla on vapaat painot, crosstrainereita, kuntopyöriä, juoksumattoja ja soutulaitteita. Asiakkaille suositellaan henkilökohtaisia tavoitteita tukevan kunto-ohjelman suunnittelua yhdessä Personal Trainerin kanssa. Personal Trainer -palveluita voi tiedustella vastaanotosta tai osoitteesta myyrmaki@davidfitnessclub.fi, tai soittamalla numeroon 044 099 4499.

Maksuehdot

12 kk:n sopimusjaksojen aikana sopimuksen voi irtisanoa päättymään sopimuskauden loppuun. Jos sopimusta ei irtisanota, se jatkuu automaattisesti. Kun sopimuskautta jatketaan sopimuskauden yli, se voidaan irtisanoa 1kk:n irtisanomisajalla. Tämä käytännössä tarkoittaa seuraavan kuukauden kuukausiveloituksen maksamista. Mikäli jäsen irtisanoutuu ennen kuluvan sopimusjakson päättymistä, maksaa hän joko lopun sopimusajan kuukausimaksut tai sopimussakon 150 €. Jäsenyyden purkaminen tehdään joko henkilökohtaisesti David Fitness Clubin vastaanottoon tai sähköpostitse. Purkumaksua ei tarvitse maksaa, jos jäsen tuo muuttotodistuksen (muutto pysyvästi yli 10 km:n päähän David Fitness Club Myyrmäestä) tai jos lääkäri määrää pysyvän kiellon kuntosaliliikuntaan.

Lisäksi uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 39 € sis. avainkortin. Mikäli asiakas kadottaa tai rikkoo avainkortin, peritään uudesta kortista 10 €.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 10 %.

Maksujen suoritus

Ensimmäinen maksu suoritetaan heti sopimuksen teon yhteydessä, jollei muuten sovita. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa. E-laskujen maksupäivä on jokaisen kuun 1. päivä. Kk-laskut tulee suorittaa 7. päivään mennessä sitä kuukautta, jolloin uusi maksukausi alkaa.

Kuntosalilla käyminen edellyttää säännöllisiä maksuja. Maksuhäiriöt voivat aiheuttaa avainkortin mitätöimisen.

Vierailijat

Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen. Kortin luovuttaminen toiselle tai luvattoman vieraan tuominen salille aiheuttaa jäsenyyden menettämisen. Jäsenellä on oikeus tuoda vierailijoita salille tutustumaan, mutta kuitenkin niin, että kukin vierailija käy salilla tutustumassa vain kerran. Vierailijat ovat tervetulleita salille asiakaspalvelun aukioloaikoina.

HUOM! Jos jäsenemme tuo salille uuden asiakkaan, saa hän yhden ilmaisen treenikuukauden palkkioksi.