Kuntosali Nurmijärvi

Tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Kuntokeskuksemme Nurmijärvellä sijaitsee keskellä kirkonkylää.
Käyntiosoite: Keskustie 5, 01900 Nurmijärvi

Nurmijärven salimme omat sivut: www.fitnessclubnurmijarvi.fi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna:
tiistai klo 16-20
torstai klo 16-20

Puh: asiakaspalvelun aukioloaikoina 0500 605822 tai 044 2018699

Email: asiakaspalvelu@fitnessclubnurmijarvi.fi

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa suoraveloituksella, laskulla, käteisellä, kortilla, Smartum-seteleillä ja -sirukortilla, ePassilla, Eazybreak-seteleillä ja Ticket Mind&Body -virikekortilla.

Hinnasto

Sopimuskausi

Euroa /kk

12 kk

54,00 € /kk

 • Kuntosali auki avainkortillasi 24 h
 • Sisältää ryhmäliikuntatunnit ma-su
 • Sopimus sisältää 2 uintikertaa/kk Rajamäen Uimahallilla
 • Kuntosalisopimus on voimassa toistaiseksi
 • Irtisanoutumisaika 1 kk
 • Laskutus 1 krt/kk e-laskulla

Päiväkortti 12 kk

45,00 €

 • Treeniaika päiväkortillasi klo 5-15 ma-pe
 • Kuntosalin vapaa käyttö
 • Sopimus sisältää 2 uintikertaa/kk
 • Sopimus on voimassa toistaiseksi
 • Irtisanoutumisaika 1 kk
 • Laskutus 1 krt/kk e-laskulla

 

3 kk

64,00 € / 54 €/kk

 • Kuntosali auki avainkortillasi 24 h
 • Sisältää ryhmäliikuntatunnit ma-su
 • Sopimus on määräaikainen 3 kk
 • Ei irtisanoutumisaikaa
 • *54 €/kk: Alle 18 v, opiskelijat, varusmiehet, kotiäidit
 • Laskutetaan kertalaskuna

Miten minua laskutetaan?

Liittymismaksu on kaikille uusille jäsenillemme 39 €. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa!

3 kk:n (määräaikainen) kuntosalisopimus laskutetaan heti, kun jäsensopimus on allekirjoitettu. Voit myös tehdä 3 kk:n kuntosalisopimuksen toistaiseksi voimassaolevana jäsensopimuksena.

12 kk:n (toistaiseksi voimassaolevan) kuntosalisopimuksen ensimmäinen lasku tehdään heti, kun jäsensopimus on allekirjoitettu. Tämän jälkeen asiakkaan tulee tehdä e-laskutussopimus omassa verkkopankissaan. 12 kk:n sopimuksen kuukausimaksut laskutetaan kerran kuukaudessa ja eräpäivä on alkavan treenikuukauden 7.s päivä. Mikäli irtisanot toistaiseksi voimassaolevan/12 kk:n jäsensopimuksesi sopimuskauden aikana, perimme sopimussakkoa 10 € / käytetty kuukausi.

Irtisanomisaika on aina yksi (1) kokonainen laskutuskuukausi.

Voinko peruuttaa jäsenyyteni?

Klubisalillamme asiakkaat sitoutuvat joko 12 kk:n tai kolmen kuukauden jäsenyyteen. Sopimuskauden jälkeen sopimuksen voi irtisanoa 1 kk:n irtisanomisajalla. Mikäli irtisanot toistaiseksi voimassaolevan sopimuksesi sopimuskauden aikana, perimme sopimussakkoa 10 € / käytetty kuukausi. Irtisanomisaika on aina yksi (1) kokonainen laskutuskuukausi.

Kuntosalin yleisiä sääntöjä

Fitness Club Nurmijärvi Oy on yksityinen kuntosali, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille kuntoilijoille. Jäsenen tulee olla varma lihasharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltä. Jäsen on velvollinen tuomaan esille mahdolliset pitkäaikaissairaudet ja lääkityksensä, koska nämä saattavat vaikuttaa harjoitteluun. Harjoittelu salilla tapahtuu jäsenen omalla vastuulla. Ikäraja 15 v. Turvallisuussyistä personal trainer -palvelu on pakollinen alle 16-vuotiaille.

Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä vaan se toimii klubityyppisesti. Sali on auki 24h ja asiakas saa oman henkilökohtaisen avainkortin, jolla hän pääsee salille. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat soittaa numeroon 044 201 8699 tai 0500 605 822, tai täyttämällä ns. vierailukortin, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fitnessclubnurmijarvi.fi.

Kuntosalitilojen käyttö

Kuntosalin jäsenillä on käytössään sauna ja suihkutilat. Salin tiloissa on noudatettava siisteyttä. Viimeisenä lähtevän pitää huolehtia, että ulko-ovi on lähtiessä kiinni.

Harjoitusopastus ja -ohjelmat

Liittymismaksuun (39 €) sisältyy henkilökohtainen laiteopastus. Harjoituslaitteina ovat Technogymin ja Davidin laitteet ja lisäksi kuntosalilla on vapaat painot, crosstrainereita, kuntopyöriä, juoksumattoja ja soutulaitteita. Jäsen saa myös ns. Wellness-avaimen, johon voidaan ohjelmoida henkilökohtainen kunto-ohjelma ja jota käytetään Technogymin laitteissa. Muita henkilökohtaisia ohjauksia ja personal trainerin palveluita annetaan lisämaksusta. Salilla voidaan myös tehdä erilaisia kuntotestejä, rasvaprosentti- ym. mittauksia.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan verkkosivuilla www.fitnessclubnurmijarvi.fi sekä Facebook-sivuillamme www.facebook.com/fitnessclubnurmijarvi.

Hinnasto

Fitness Club Nurmijärvi on klubityyppinen kuntosali; kertamaksut ja kymppikortit eivät ole mahdollisia. Maksut voi suorittaa kahtena eripituisena maksujaksona: 12 kk jäsenyys ja 3 kk:n jäsenyys. Mikäli irtisanot toistaiseksi voimassaolevan/12 kk:n jäsensopimuksesi sopimuskauden aikana, perimme sopimussakkoa 10 € / käytetty kuukausi.

Lisäksi uusilta jäseniltä peritään liittymismaksu 39 euroa. Mikäli asiakas kadottaa avainkortin peritään uudesta kortista 10 euroa.

Maksujen suoritus

Ensimmäinen maksu suoritetaan tutustumisohjauksen yhteydessä saadulla laskulla heti sopimuksen teon jälkeen. Maksettaessa tulee aina käyttää viitenumeroa. Kk-laskut tulee suorittaa 7. päivään mennessä sitä kuukautta, jolloin uusi maksukausi alkaa. Jos jäsen ei halua jatkaa kuntosalilla käymistä, hänen tulee palauttaa Wellness-avaimensa viidenteen päivään mennessä. Jos jäsen ei palauta Wellness-avaintaan määräpäivään mennessä, tästä seuraa 10 € sakko.

Kuntosalilla käyminen edellyttää säännöllisiä maksuja. Maksuhäiriöt voivat aiheuttaa avainkortin mitätöimisen.

Vierailijat

Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen. Kortin luovuttaminen toiselle tai luvattoman vieraan tuominen salille aiheuttaa jäsenyyden menettämisen. Jäsenellä on oikeus tuoda vierailijoita salille tutustumaan, mutta kuitenkin niin, että kukin vierailija käy salilla tutustumassa vain kerran. Vierailijasta tulee tehdä ilmoitus vierailukortilla, joka näytetään ennen harjoittelua. Vierailukortti jätetään aulassa olevalle pöydälle vierailun ajaksi. Vierailun päättyessä täytetään lapun alaosa ja lappu tiputetaan aulassa olevaan postilaatikkoon. Jäsenellä on velvollisuus varmistaa vieraansa turvallinen harjoittelu. Salilla voidaan ajoittain tehdä pistokokeita.